7. března 2022

A je tu zase svátek MDŽ

Vážené paní, maminky, babičky, slečny, soudružky, jedním slovem ženy. Zase se k nám blíží jaro a jako jeho předzvěst je tu opět 8. březen, svátek kdy slavíme Mezinárodní den žen.

Dovolte, abych vás pozdravil jménem svým a rovněž jménem OV KSČM Zlín a popřál vám k tomuto svátku pohodu ve vašem osobním životě v kruhu rodinném a hodně úspěchů ve vašem úsilí o život v mírové a lepší společnosti než je tomu dosud. Všem ženám přeji lásku, úctu a podporu v rovnoprávném postavení ve společnosti.

Rovněž tento rok nás čekají volby, a to do zastupitelstev obcí. Na kandidátkách naší strany se opět objeví i ženy, které určitě podpoří ty návrhy, aby se našim občanům dobře žilo. Dejte hlasy naší kandidátce KSČM, která vždy hájí zájmy nás obyčejných lidí, lidí práce. A vždy podporuje mírové řešení politických jednání. Komunistická strana Čech a Moravy je opravdu levicová strana hájící mír mezi národy a hájící problémy nás občanů.

Milé ženy, určitě všichni muži vám budou děkovat za vaši práci a za vše co pro ně děláte, ale nejen pro ně, ale i pro rodinu a společnost.

Přeji vám jen to nejlepší a tolik štěstí ale hlavně zdraví kolik je kapek v dešti. Připojuji se tak k přáním všech mužů.

Stanislav Remeš, předseda OV KSČM Zlín.