30. prosince 2021

Vážení občané okresu Zlín,

přeji vám správné vykročení do roku 2022. A to s pevným zdravím, štěstím a životní pohodou a optimismem. Mnoho radosti v kruhu rodinném, osobní a pracovní úspěchy.

Aby toto vše se mohlo uskutečnit, je potřeba, aby vláda dbala na své občany a pomáhala jim dnes v těžkých chvílích. Občané zvolili pravicovou vládu. Ta by měla převzít i levicové prvky, které jednotlivé pravicové strany propagovaly při svých volebních akcích a které právě použily z našeho volebního programu. Prožíváme období pandemické, ekonomické a energetické krize. Jak se bude ubírat naše zdravotnictví, když už teď se ozývá naše Všeobecná pojišťovna se svými výdaji. Udrží se systém, který držela levice a naše strana?

Rok 2022 bude opět rokem volebním. Budou to volby komunální. Prosím naše sympatizanty, členy naší strany, levicové občany, aby šli k volbám a podpořili naši stranu, která je opravdu levicová. Naši kandidáti, kteří budou zvoleni, ti budou opravdu hájit zájmy nás obyčejných lidí, lidí práce a lidí v důchodovém věku. Budou řešit otázky života v našich obcích. Vraťme levici a zejména naši stranu KSČM tam kam patří.

Do roku 2022 přeji životní pohodu a optimismus, osobní a pracovní úspěchy a hlavně tolik zdraví a štěstí kolik je kapek v dešti,

Stanislav Remeš, předseda OV KSČM Zlín.