19. září 2021

Po prázdninových dnech vás zvu k volbám.

Nedávno jsem na našich stránkách vám přál pěknou dovolenou a prázdninové dny. Nyní vás dámy, pánové, soudružky, soudruzi naši sympatizanti zvu k volbám do PS PČR, které proběhnou 8. 10. a 9. 10. 2021. Ten čas tak letí, léto je pryč a máme tu čas babího léta. V čase volna jste si určitě dali otázku koho budu volit.

Já vám doporučím tu opravdu levicovou stranu, stranu KSČM. Neudělala žádnou předvolební koalici, jako to udělaly strany, které se bojí, že kdyby kandidovaly samotné, tak by se do parlamentu nedostaly. Už teď to v jejich vztazích jiskří a jak to bude po volbách v boji o moc? Jestli nebude zvolena levice tak nevím, jak to pro naše občany dopadne. Myslíte, že pravice se bude nějak důsledně zajímat o nás obyčejné pracující lidi? Historie už to kolikrát ukázala, že ne. Udrží se bezplatné zdravotnictví, školství třeba už na střední úrovni? Přečtěte si důkladně na našich letácích náš program, kde prosazujeme důstojné mzdy, důchody a dostupné bydlení. Přečtěte si našich 5 P na kscm.cz, kde se dozvíte co chceme vše pro naše občany udělat a jak hájit jejich zájmy.

Zvu vás zároveň na krajský mítink naší strany KSČM dne 1. 10. 2021 na Náměstí míru ve Zlíně. Hlavní program začíná od 14.00 hodin. Zde se setkáte s kandidáty za náš kraj Zlín. Máte možnost s nimi diskutovat, poslechnout si hudební program a dětem je zajištěn skákací hrad.

Přeji vám šťastnou ruku ve volbách, kde máte možnost si zajistit lepší budoucnost. Věřím, že dáte hlasy naší straně, která je schopná toto zajistit.

S pozdravem Stanislav Remeš, předseda OV KSČM Zlín