KSČM ve Zlíně Facebook KSČM Zlín Facebook KSČM Twitter KSČM Twitter KSČM Zlín Videa KSČM Volby KSČM 2017 Se zdražováním vody nesouhlasíme! Církevní restituce - švindl

Listování médii KSČM aktuality KSČM alternativní informace KSČM komentáře KSČM stanoviska KSČM tiskové zprávy KSČM tiskové konference KSČM Krajský výbor Zlín Přihláška do KSČM

Brumov-Bylnice
12. září 2016 Pozvánka k volbám do Zastupitelstva Zlínského kraje ve dnech 7. a 8. října 2016

Volební noviny KSČM ve Zlínském kraji

28. června 2016 21. ročník mezinárodního turnaje mladých fotbalistů

Bratislavský hrad 21. ročník mezinárodního turnaje mladých fotbalistů

Již po jedenadvacáté proběhl v sobotu 25. 6. 2016 za pěkného letního slunečného dne mezinárodní fotbalový turnaj "O pohár předsedy OV KSČM Zlín".

V loni se uskutečnil na Slovensku a nyní se odehrál u nás a to v Brumově-Bylnici. Za účasti českých a slovenských družstev starších žáků. Po přivítání, předsedou OV KSČM Zlín, všech činovníků, trenérů a dokonce i starostů z obcí ze Slovenska a hlavně hlavních aktérů turnaje starších žáků, se po malém občerstvení /předem žáci obdrželi nápoje k pitnému režimu a na posílení malý balíček potravin/ turnaj rozjel. Kluci bojovali i přes vysoce teplé počasí jak lvi, za vydatného povzbuzování diváků a trenérů. Nakonec vítězně vyšlo z turnaje družstvo z fotbalového klubu Luhačovice. Druhé místo vybojovalo družstvo z Kuzmic /Slovensko/ a třetí příčku obsadili fotbalisté z obce Krušovce /Slovensko/.

Závěrem za účasti předsedy OV KSČM ze Zlína Stanislava Remeše a místopředsedkyně s. ing. Butnikošarovské a starostů obcí ze Slovenska byly předány ceny 1.-3. místo. Poháry, diplomy, dětské šampusy, melouny, krabice žvýkaček. Oceněni byli dále nejlepší brankář, střelec a hráč. Obdrželi k tomu patřičné sošky s diplomem a sladkou odměnou.

Všichni hráči i přítomný doprovod se pak sešli na chutném obědě. Poté byla hráčům sponzorem věnována velká radost - hodina koupání v pěkném místním koupališti, kde se po fotbalovém klání osvěžili. Akce se zdařila. Navázalo se a dále utužilo přátelství mezi oběma našimi národy.

Přítomen byl mezi námi i místopředseda krajského výboru KSS z Topolčan, Mgr. Jozef Smatana. I ten hovořil o rozšíření spolupráce a v pokračování této tradice jak po sportovní, tak i po politické línii. Zvláštní poděkování si zaslouží i členové ZO KSČM Brumov-Bylnice, mladý s.Václav Lysák a hlavně Mgr. Evžen Krahula, který celý turnaj pomohl připravit v místě konání. Dále poděkování patří i starostovi obce Krušovce Ivanu Hubinskému za pomoc při organizaci turnaje ze Slovenska.

Všichni se už těší na 22. ročník.

Stanislav Remeš,
předseda OV KSČM Zlín

10. a 11. října 2014 Pozvánka k volbám do Zastupitelstva obcí Brumov - Bylnice ve dnech

Komunální volby v obci Brumov - Bylnice.

Nabídka

KSM
KSS TOPOĽČANY
Petice

Petice k lithiu PETICE Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR-Nerostné bohatství České republiky patří, stejně jako voda, všem jejím občanům.
Petice NATO po Varšavě Petice NATO po Varšavě.
Ne cizím armádám a základnám Petice proti cizím armádám a základnám na území ČR.
Petice k daru církvím Petice k zrušení zákona k tzv. cirkevním restitucím.
Petice k majetkům Petice k majetkovým přiznáním.
NE základnám!

Statistika od 14.4. 2005