KSČM ve Zlíně Facebook KSČM Zlín Facebook KSČM Twitter KSČM Twitter KSČM Zlín Videa KSČM Volby KSČM 2017 Se zdražováním vody nesouhlasíme! Církevní restituce - švindl

Listování médii KSČM aktuality KSČM alternativní informace KSČM komentáře KSČM stanoviska KSČM tiskové zprávy KSČM tiskové konference KSČM Krajský výbor Zlín Přihláška do KSČM

Slušovice
VOLBY 2017

12. září 2016 Pozvánka k volbám do Zastupitelstva Zlínského kraje ve dnech 7. a 8. října 2016

Volební noviny KSČM ve Zlínském kraji

28. červen 2008 Žákovský turnaj ve fotbalu O pohár předsedkyně OV KSČM

Mezinárodní žákovský turnaj v kopané se uskutečnil v Trnavě ve Zlínském kraji.

V předvečer velkého evropského fotbalového finále mezi Španělskem a Německem se v poslední červnovou sobotu uskutečnil, k ukončení školního roku 2007/2008 a zahájení prázdnin, žákovský turnaj. Utkaly se zde týmy OFK Nitranská Streda ze Slovenska, FC Slovácká Sparta Spytihněv, TJ Sokol Bratřejov a domácí Sokol Trnava. Los svedl dvojice k prvním zápasům. Vítězové budou hrát o první místo, poražení o místo třetí. A jak to dopadlo?

Bratřejov v zahajovacím utkání už vedl 2:0 nad Nitranskou Stredou po poločase 1:0. Své vedení nedokázal udržet. Nitranští v závěru vyrovnali. Penaltový rozstřel však bratřejovští vyhráli 3:2 a postoupili do boje o první příčku. V druhém utkání domácí Sokol rozdrtil FC Slováckou Spartu 6:0 po poločase 2:0.

V odpoledních zápasech remizoval slovenský Obecný fotbalový klub se Slováckou Spartou po boji 3:3 a třetí místo nakonec vybojoval 4:2 na penalty OFK Nitranská Streda.

Posledním turnajovým zápasem byl boj o první místo. Domácí Sokol Trnava nenechal nikoho na pochybách a vítězstvím 4:1 nad TJ Sokol Bratřejov vyhrál i celý turnaj. Trnavští byli skutečně nejlepší ze všech.

Turnaji, O pohár předsedkyně OV KSČM ve Zlíně, přálo mezi zalesněnými kopci Valašska pěkné slunečné počasí a radost ze hry a pohárových ocenění měli fotbaloví borci převelikou.

Oceněna byla všechna mužstva a také nejlepší jednotlivci. Střelcem turnaje se šesti góly se stal trnavský Dominik Matůšů. Bratřejovští mají zase nejlepšího brankáře Tomáše Sochora. A nejlepší hráč? Nejlepším hráčem turnaje vyhodnotili kluboví zástupci borce Jakuba Bačovského z OFK Nitranská Streda.

Hlavní pohár pro vítěze s diplomem předala osobně předsedkyně OV KSČM Zlín Dagmar Butnikošarovská. Věcné ceny soutěžícím předávali a svou účastí se představili také kandidáti do senátu Zlínského kraje Radomír Rafaja, dvojka na krajské kandidátce KSČM Josef Čejka a další zlínští kandidáti Miloslav Klimek, Miroslava Jemelková, Miroslava Remešová, Stanislav Vlček a Jan Tureček.

Poděkování náleží hráčům za pěkný sportovní výkon, rozhodčím za vedení férové hry. Také hlavnímu pořadateli Vilému Gerychovi a jeho týmu pořadatelů na hřišti 1. SK Metropol Podkopná Lhota. Kandidátům přejeme jejich zvolení v nadcházejících volbách.

Představení cen Trnava 2008 Turnajové ceny Trnava 2008 Zahájení turnaje 1 Trnava 2008 Nástup mužstev 1 Trnava 2008 Nástup mužstev 2 Trnava 2008
Nástup mužstev 3 Trnava 2008 Hra 1 Trnava 2008 Hra 2 Trnava 2008 Hra 3 Trnava 2008 Pohár za 1. místo Trnava 2008
Pohár za 2. místo Trnava 2008 Pohár za 3. místo Trnava 2008 Pohár za 4. místo Trnava 2008 Nejlepší střelec 1 Trnava 2008 Nejlepší hráč 1 Trnava 2008
Nejlepší hráč 2 Trnava 2008 Nejlepší brankář Trnava 2008

28. červen 2008 Pozvánka na fotbal do Trnavy

Fotbalový turnaj

Mezinárodní fotbalový turnaj žáků Žitavany 2007 Slovensko

Ceny Žitavany 2007

Obec1 Žitavany 2007 Obec2 Žitavany 2007 Projev starosty1 Žitavany 2007 Projev starosty2 Žitavany 2007 Ceny1 Žitavany 2007
Ceny2 Žitavany 2007 Ceny3 Žitavany 2007 Ceny4 Žitavany 2007 Ceny5 Žitavany 2007 los1 Žitavany 2007
los2 Žitavany 2007 los3 Žitavany 2007 los4 Žitavany 2007 los5 Žitavany 2007 Utkání1 Žitavany 2007
Utkání2 Žitavany 2007 střelci Trnavy1 Žitavany 2007 střelci Trnavy2 Žitavany 2007 střelci Trnavy3 Žitavany 2007 Trenink Žitavany 2007

Nabídka

KSM
KSS TOPOĽČANY
Petice

Petice k lithiu PETICE Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR-Nerostné bohatství České republiky patří, stejně jako voda, všem jejím občanům.
Petice NATO po Varšavě Petice NATO po Varšavě.
Ne cizím armádám a základnám Petice proti cizím armádám a základnám na území ČR.
Petice k daru církvím Petice k zrušení zákona k tzv. cirkevním restitucím.
Petice k majetkům Petice k majetkovým přiznáním.
NE základnám!

Statistika od 14.4. 2005